Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας

Σχεδόν έχει κλείσει για τις 10-11 Οκτωβρίου η ημερομηνία διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας, στο οποίο είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σχεδόν έχει κλείσει για τις 10-11 Οκτωβρίου η ημερομηνία διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας, στο οποίο είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που υπάρχει μία μικρή αμφιβολία για την ημερομηνία αφού θα καθοριστεί τελικώς με βάση το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.
Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση σε επίπεδο περιφέρειας μια και η παρέμβαση του πρωθυπουργού σε βασικά θέματα ανάπτυξης της περιοχής και όχι μόνο κρίνεται καθοριστική. Σε αυτή την κατεύθυνση, από πλευράς των βουλευτών του ν. Τρικάλων, εκφράζονται οι προσδοκίες, μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου, να υπάρξουν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν τα εγκαίνια της Ε-65.
Από εκεί και πέρα, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, αναμένεται τις επόμενες μέρες να συναντηθούν με τους τέσσερις δημάρχους της περιοχής, ξεκινώντας σήμερα από το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου, ώστε να προκύψει η ατζέντα των θεμάτων προς τον πρωθυπουργό σε ότι αφορά το αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής. Από εκεί και πέρα βέβαια, το πρόγραμμα τους Αναπτυξιακού Συνεδρίου αναμένεται να σταθεροποιηθεί μετά τη ΔΕΘ.